Kohotusta kasvoille -PlasmaPen by Louise Walsh

Bellissiman hoitovalikoimaan on nyt lisätty yhdeksi tehokkaimmista, veitsettömäksi kasvojenkohotukseksi mainituista hoidoista: PlasmaPen. Menetelmällä saadaan ihon laatua parannettua ja löysää ihoa kiinteytettyä hyvinkin tehokkaasti, sekä välittömästi että pitkäjaksoisesti. Yhden käsittelyn jälkeen tuloksia on odotettvissa vielä kolmen kuukauden jälkeen ihon uusiutuessa. Tulokset kestävät jopa kolme vuotta, mutta käsittelyn voi myös uusia mikäli kohotustarve on suurempi kuin yhdellä käsittelyllä saadaan aikaan.

Mitä PlasmaPen käsittely sitten tarkoittaa?

Louise Walshin plasmakynätekniikassa plasma synnytetään ionisoimalla typpeä ja happea. Näin syntyvää plasmakaasua singotaan ihoon säädellysti ja nopeasti. Kun tämä ns. plasmasalama osuu ihoon, ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, jonka ympäriltä iho kutistuu. Hoidon tekijä näkee kutistumisen välittömästi. Asiakas huomaa merkittävän muutoksen katsottuaan peiliin toimenpiteen jälkeen.

Plasmakynähoidon vaikutus on välitön ja pitkäkestoinen. Ensimmäinen vaikutus on ihon pintakerroksen silminnähtävä kutistuminen ja kiristyminen. Ensimmäisen vaiheen jälkeen lämpö johtuu syvälle ihoon, aina dermikseen saakka. Dermiksessä lämpöenergia stimuloi fibroblastisoluja, jotka alkavat tuottaa uutta kollageenia ja elastiinia. Kollageenin ja elastiinin uustuotanto jatkuu useita viikkoja hoidon jälkeen. Iho kiinteytyy ja muuttuu aikaisempaa kimmoisammaksi vielä pitkän aikaa varsinaisen Plasma Pen -hoidon päätyttyä.

Plasmakynän avulla plasman käyttöä voidaan säädellä tarkasti ja tehokkaasti. Plasmasalama osuu sinne, minne sen tahdotaan osuvan. Ympäröivä kudos ei vaurioidu. Hoidon pitkäkestoinen toimintamekanismi perustuu samankaltaiseen ilmiöön, josta puhutaan paljon myös laser- ja radiotaajuushoitoja kuvattaessa: ihoa vaurioitetaan hallitusti, jolloin ihon omat korjausmekanismit heräävät. Ensin kutistetaan ihon ylin kerros, tämän jälkeen herätetään ihon omat korjausmekanismit. Iho kiinteytyy ja kiristyy sekä pinnalta että syvältä.

Plasma Pen -hoito on tehokas laitehoito. Voidepuudutuksen avulla toimenpiteestä voidaan tehdä lähes kivuton.

Toipumiselle on varattava aikaa. Hoitoa seuraavina päivinä toimenpidealue turpoaa. Plasmapisteiden kohdalle muodostuu rupia. Turvotus ja rupivaihe kestävät keskimäärin viikon ajan. Kotihoito-ohjeiden noudattaminen on tärkeä osa toimenpidekokonaisuutta. Kotihoito-ohjeiden noudattaminen takaa aina parhaan lopputuloksen.