Ihonhoidon päivitys syyskauteen

Oletko huomannut kuinka ihon kunto vaihtelee vuodenaikojen mukana? Vaikka ihon perushoidon tarve pysyy aina samana, on usein tarpeen päivittää ihonhoitotottumukset vastaamaan kunkin vuodenajan olosuhteita. Juuri nyt ollaan siirtymässä kosteammasta kesäilmastosta hiljalleen kohti kuivemman ilman tuovaa syksyä ja iholla tämä ilmenee usein yllättäen tuntuvana ihon kiristelynä ja sameana ihonvärinä. Hoitolahoidoissa tehdään nyt paljon kirkastavia kuorinta- ja puhdistushoitoja, esimerkiksi timanttihiontaa tai hedelmähappokuorintoja. Tälläisillä käsittelyillä saadaan kesän uv-säteilyn pinnasta kuivattamaa ihoa taas eloisaksi ja hengittäväksi, sekä kotihoitotuotteet imeytymään entistä tehokkaammin.

Kotihoidossa ihon huolellinen puhdistaminen, kosteuttavat ja antioksidanttiset tehoseerumit, sekä naamiot kannattaa ottaa nyt aktiivisempaan käyttöön. Usein iho kaipaa syksyllä myös hyviä rasvahappoja suojautuakseen tehokkaammin syksyn tuulia vastaan, jolloin laadukas ihoöljy tai omega-rasvahappoja sisältävä voide on paikallaan.

tuotesuositus: Esse Repair Oil 43,- Iltaisin käytettävä, tehokkaasti ihoa ravitseva kasvoöljy kaikille ihotyypeille lataa iholle tärkeitä omega-rasvahappoja ja E-vitamiinia.

hoitosuositus: Sinun ihosi ajankohtaiseksi hoidoksi tarjoamme nyt Bellissimassa timanttihionnan ja PDT-valoterapiahoidon yhteishintaan 88,– (tarjous voimassa syys- ja lokakuussa -19). Timantin kirkastava ja pehmittävä vaikutus yhdistettynä ihotyyppisi mukaisesti valittuun valohoitoon on loistava valinta syksyyn! Hoitoon voi yhdistää tarvittaessa myös ihonpuhdistuksen.

Ihon ulkoisen hoitamisen lisäksi on hyvä muistaa myös koko kehon hyvinvoinnista huolehtiminen raittiin, happirikkaan ulkoilman ja ravinnon muodossa. Kylmäpuristetut öljyt, pähkinät ja siemenet, sekä värikkäät kasvikset tuovat kehon tarvitsemia rakennusaineita, vitamiineja ja rasvahappoja myös iholle. Ruuansulatuskanavaa hellivät laadukkaat probiootit ja entsyymit auttavat ihoa hehkumaan kuulaana. Suurimpana elimenämme ihomme kunto heijastaa usein kehon sisäistä hyvinvointia. Toivotamme kaikille kaunista syksyä! Hoitolalla tavataan!