Kaikki hoidoissa käyttämämme tuotteet ovat ammattikäyttöön kehitettyä ja pitkälle tutkittua kosmetiikkaa. Kaikista sarjoistamme on saatavilla tehokkaat kotihoitotuotteet, jotta voit säilyttää ihanan hehkusi myös hoitokertojen välissä. Huolellinen kotihoito laadukkailla, kosmetologisi juuri sinulle valitsemilla tuotteilla on tuloksekkaan ihonhoidon perusta.

Bellissimasta löytyvät tuotesarjat ovat:

Medik8 tuotteissa yhdistyvät miellyttävä koostumus, ylellinen tuoksu, tehokkaat ainesosat sekä viimeisin tieteellinen osaaminen.

Bion on kehittetty tarjoamaan ainutlaatuisia ja tehokkaita ihonhoitotuotteita ja -hoitoja. Sarjan tuotteissa käytetään kasvikunnasta valittuja, tutkittuja raaka-aineita korkeina pitoisuuksina ja kaikki tuotteet ovat ph-tasapainotettu ihon kannalta optimaalisiksi. Tuotteissa ei ole haitallisia säilöntäaineita, parabeeneja, mineraaliöljyjä, lisättyjä keinotekoisia tuoksuja tai väriaineita, triklosaania eikä SLS-sulfaatteja.

Esse Probiotic Skincare edustaa luonnonkosmetiikan huippuunsa tutkittua ja tehokasta, ihoa ravitsevaa kosmetiikkaa. Tuotteiden tarkoitus on edistää ihon terveen mikrobin toimintaa prebioottisilla ja probioottisilla uutteilla. Esse on ekosertifioitua, eläinkokeetonta ja vegaanista kosmetiikkaa ihosi hyväksi. Tuotteet eivät sisällä iholle haitallisia, voimakkakkaita säilöntäaineita, keinotekoisia väri- tai hajusteaineita, SLS-sulfaatteja tai mineraaliöljyjä. Ajanvarauksen kautta varattavissa nyt myös erilliset, ihoa tasapainottavat ja yksilöllisesti suunniteltavat Esse- probioottiset kasvohoidot.